Termeni și Condiții de Utilizare

Aceşti termeni de utilizare (“Termeni”) reprezintă un contract între dumneavoastră şi ESX - Abonamente Săli (“ESX - Abonamente Săli” sau “noi”) şi reglementează accesul la utilizarea serviciilor puse la dispoziţie prin intermediul site-ului www.esx.ro şi/ sau aplicaţiei mobile ESX - Abonamente Săli (iOS sau Android).

Vă rugăm să cititi cu atenţie termenii şi condiţiile deoarece aceştia reglementează relaţia dintre ESX - Abonamente Săli şi membrii comunităţii (“ESX - Abonamente Săli” sau “dvs - tu”) şi descrie drepturile şi obligaţiile noastre reciproce.

Politica noastră de Confidențialitate reglementează, de asemenea, utilizarea Siteului ("www.esx.ro"); te rugăm să citești cu atenție Politica de Confidențialitate pentru informații importante despre practicile noastre de confidențialitate;

 

Termeni de Utilizare

1.1. Acceptarea termenilor: Prin accesarea şi/ sau utilizarea site-ului/ aplicaţiei acceptaţi şi sunteţi de acord cu aceşti termeni în scris. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, nu utilizaţi site-ul/ aplicaţia.

1.2. Modificarea termenilor: Putem modifica în orice moment, în întregime sau parţial, site-ul web, aplicaţia şi/ sau prezentele Termeni si Conditii de utilizare. Trebuie să citiţi şi să verificaţi periodic Termenii la care se fac trimitere, pentru a fi informat în mod constant cu privire la Condiţiile care vi se aplică. Utilizarea site-ului web/aplicaţiei după modificarea acestor Termeni și Condiții reprezintă acceptarea modificărilor.

2. Descrierea Serviciului

2.1. ESX - Abonamente Săli colaborează cu studiouri de fitness, săli de sport şi cluburi sportive, care sunt membri ai programului ESX - Abonamente Săli, ce oferă antrenamente sportive, inclusiv yoga, pilates, zumba, arte marţiale, fitness, consiliere nutriţie, coaching pentru dezvoltare personală şi multe altele. ESX - Abonamente Săli permite membrilor săi să aibă acces la o gamă largă de servicii oferite de diferite studiouri de fitness, săli de sport sau cluburi sportive în România.

2.2. ESX - Abonamente Săli prin ofertele sale nu îşi asumă obligaţia de a acorda accesul la toate serviciile oferite de un studio de fitness, sală de sport etc.  Membrii ESX - Abonamente Săli vor avea acces doar la anumite clase, ateliere, traininguri etc. descrise în site-ul/aplicaţia ESX - Abonamente Săli sau orice altă platformă prin care ESX - Abonamente Săli oferă servcii – “Oferta”. Alte limitări se pot aplica în funcţie de tipul de card de membru deţinut de către fiecare membru ESX - Abonamente Săli. Ofertele se pot schimba în cursul statului de membru (de exemplu – pot apărea noi parteneri sau putem înceta colaborări cu cei existenţi). Calitatea de membru ESX - Abonamente Săli se bazează pe oferta de categorii generale de sport, dar nu garantează accesul la o anumită ofertă.

3.1 Servicii ESX - Abonamente Săli: Veţi avea acces la site-ul www.esx.ro şi platformele ESX - Abonamente Săli în măsura în care este descris, inclusiv informaţii despre ESX - Abonamente Săli şi oferta acestora.

3.2. Limitele de membru ESX - Abonamente Săli: platforma www.esx.ro oferă tipuri de abonamente care asigură un anumit număr de vizite: fie de 8 vizite într-o perioadă de 30 de zile, fie o vizită/zi într-o perioadă de 30 de zile.

3.3. Scanarea Codului QR al unei săli partenere ESX în mod abuziv, va determina sistarea abonamentului și blocarea contului de membru, fără drept de returnare a contravalorii abonamentului achitat. Scanarea Codului QR, se consideră ca fiind abuzivă atunci când este:
› Efectuata de către Colaboratori și Parteneri contractuali ai sălii partenere ESX;
› Efectuata de către Rude de gradul I sau II ale personalului sau administrației unui centru sportiv partener ESX;
› Efectuata de către Antrenori de Fitness/alte activități sportive, sau rude de gradul I ale acestora;
› Este scanat un alt Cod QR față de cel existent fizic la recepția sălilor, poziționat de către un reprezentant autorizat ESX (Ex: fotografii în format fizic sau aflate pe dispozitive PC/Tablete/Telefoane mobile, fotocopii ale Codurilor QR etc.);
› Se omite în repetate rânduri scanarea codului QR de la recepția sălii unde a participat la antrenamente;

3.3. Valabilitatea:
› Abonamentul are valabilitatea de 30 de zile începând cu dată achiziționării acestuia;
› Dacă abonamentul reprezintă premiul unui concurs organizat de către ESX - Abonamente Săli sau alți parteneri, valabilitatea este 30 de zile începând cu data convenită în termenii campaniei respective;

3.4. Cerinţe speciale: Acolo unde este cazul veţi găși de asemenea informaţii cu privire la cerinţele specifice pe care trebuie să le îndeplinească un membru pentru a lua parte la o şedinţă de antrenament (depunerea de chestionare, efectuarea examenelor medicale, participarea la sesiuni introductive, utilizarea de echipamente speciale de îmbrăcăminte). Vă rugăm să citiţi cu atenţie toate aceste informaţii şi asiguraţi-va că îndepliniţi toate cerinţele aplicabile, pentru a evita unele cazuri, cum ar fi refuzul accesului sau a serviciului aferent ofertei, deoarece nu sunt îndeplinite toate condiţiile.

3.5. Pre-înregistrare: Ca membru al ESX - Abonamente Săli veţi avea acces la ofertele de pe site-ul www.esx.ro şi platformele acestuia. Pentru a avea acces la mai multe informaţii trebuie să vă înregistraţi în prealabil.

3.6. Alte limitări: Fie că o ofertă necesită pre-înregistrarea în avans sau nu, aceasta nu garantează şi o rezervare. ESX - Abonamente Săli nu garantează accesul la o anumită ofertă la un moment dat. Acolo unde este posibil, recomandăm întotdeauna înregistrarea prealabilă şi sosirea cu suficient timp înainte, în scopul de a vă asigura participarea la orele de antrenament.

3.7. Cod QR de scanare: Fiecare “membru” are un scaner în aplicaţia sa pe care o poate utiliza pentru a scana codul QR unic situat în fiecare sală parteneră. Pentru a participa la antrenamente va trebui să scanaţi codul QR specific care este disponibil în fiecare locaţie parteneră. Scanarea va trebui validată de persoana de la recepția sălii partenere.

3.8. Ca membru ESX - Abonamente Săli aveţi dreptul să utilizaţi în mod gratuit vestiarele şi instalaţiile sanitare disponibile (cum ar fi toalete şi duşuri). Sunteţi responsabili pentru păstrarea în siguranţă şi supravegherea bunurilor dumneavoastră materiale (numerar, alte obiecte de valoare cum ar fi haine, telefoane mobile etc.). În aceeași măsură, sunteți responsabil și de respectarea regulilor de acces și utilizare ale serviciilor sălilor partenere - nerespectarea acestora, în urma unei sesizări trimise către noi de o sală parteneră, poate duce la sistarea contului de membru ESX și sistarea accesului în platforma ESX pe termen nedefinit, sau până la soluționarea situației conflictuale dintre dumneavoastră și acea sală parteneră.

4. Antrenamente fără rezervare în prealabil: În măsura în care nu este necesară o înregistrare sau rezervare prealabilă de a asigura locul puteţi merge pur şi simplu la cursul partenerului selectat. Cu toate acestea, ar trebui să verificaţi site-ul ESX - Abonamente Săli, în cazul ofertelor fără rezervare.

5. Conţinuturile: Membrii ESX - Abonamente Săli au acces la informaţii şi conţinut editorial pe tema unui stil de viaţă sau opinie şi pot fi consultate pe site-ul www.esx.ro şi platformele ESX - Abonamente Săli. ESX - Abonamente Săli nu revizuieşte acest conţinut în ceea ce priveşte corectitudinea sau legalitatea lui. Aceste conţinuturi nu reprezintă opiniile noastre. Conţinutul membrilor servesc scopuri informative. Acestea conţin informaţii generale şi opinii.

 

Termeni şi Condiţii Generale

1. Cerinţe de membru: Vârsta. Doar persoanele care au vârsta de minim 18 ani împlinită vor fi admise ca şi membru ESX - Abonamente Săli. Minorii vor solicita consimţământul reprezentantului legal de a deveni membru ESX - Abonamente Săli.

2.1. Cont: Pentru a deveni membru ESX - Abonamente Săli trebuie să creaţi un cont de utilizator denumit în continuare “Cont”. Toate datele furnizate trebuie să fie corecte şi complete (în special nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon). În cazul în care aceste date se vor schimbă ulterior, sunteţi obligaţi să modificaţi orice informaţii relevante în cont, cât mai repede posibil.

2.2. Contul de membru ESX este personal şi nu poate fi vândut sau transferat unei părţi terţe. Poți utiliza contul numai pentru tine și nu ai voie să permiţi utilizarea contului tău de către o altă persoană pentru profit sau în orice alt mod. Parola trebuie să o păstraţi secretă. În cazul în care primim informaţii despre utilizarea abuzivă a contului dvs de către o altă persoană, ESX - Abonamente Săli vă va informa despre acest aspect şi veţi selecta imediat o parolă nouă. Sunteţi răspunzător de toate pretenţiile, daunele, cheltuielile suportate de către noi sau terţe părţi cauzate de utilizarea abuzivă a contului dvs de către terţe părţi care sunt responsabile. 

2.3. Schimbarea dispozitivului de acces (autentificarea în contul de membru folosind un dispozitiv mobil "smartphone", altul față de cel inițial) va fi considerată în mod automat transferare a contului de membru unei părți terțe, iar accesul la contul de membru prin dispozitivul folosit anterior va fi restricționat temporar, automat. Dacă te afli în această situație, contactează-ne la [email protected];

3.1. Calitatea de membru ESX - Abonamente Săli: Contractul între dumneavoastră “membru” şi ESX - Abonamente Săli intră în vigoare aşa cum este descris mai jos: După configurarea contului dvs vi se va solicita să faceţi click pe butonul “Finalizează comanda”. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, membrul (cumpărătorul) este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul (ESX - Abonamente Săli) îşi desfăşoară operaţiunile comericale. Asta înseamnă că o ofertă fermă s-a încheiat. Puteţi examina şi modifica datele de comandă în orice moment. Oferta se poate face numai dacă sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile.

3.2. Achiziționarea unui abonament ESX cu un card bancar al cărui titular nu este beneficiarul real al contul de membru ESX, poate fi considerată abuzivă, iar accesul la contul de membru poate fi restricționat fără drept de returnare a contravalorii abonamentului achitat.

4. Dreptul legal de anulare: Aveţi dreptul de a anula contractul ESX - Abonamente Săli în termen de 10 zile de la dată iniţială de înscriere şi fără a prezenta un motiv. Pentru a exercita dreptul de anulare este necesar să ne informaţi prin e-mail despre decizia de a anula acest contract. Adresa noastră de e-mail este [email protected] - vom efectua rambursarea fără întârzieri nejustificate şi nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia de a anula contractul. Rambursarea se va efectua folosind aceleaşi mijloace de plata aşa cum aţi utilizat la tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care aţi convenit în mod expres să fie altfel; în orice caz nu se vor percepe comisioane că urmare a rambursării.

4.1. Condiții de rambursare și anulare:
› Dacă dorești anularea și rambursarea plății, trebuie să ne ne notifici de această intenție în termen de până la 10 zile de la achiziționarea abonamentului, prin orice mijloc de comunicare disponibil (e-mail, telefon);
› Nu se încadrează în politica de rambursare abonamentul utilizat (are minim o vizită înregistrată);
› Nu se încadrează în politica de rambursare abonamentele oferite și achiziționate la un preț mai mic decât cel afișat ca fiind de bază, prin campanii ale partenerilor, sau prin alte reduceri cu caracter promoțional;

5. Plata: ESX va reînnoi automat abonamentul începând cu ultima zi de valabilitate a abonamentului activat;

6. Dacă utilizatorul beneficiază de oferta "Încearcă 7 zile gratuit", ESX va reînnoi automat abonamentul după expirarea valabilității acestuia, în ziua următoare;

7. În cazul în care plata nu poate fi efectuată din lipsa de fonduri, vom dezactiva automat abonamentul până la o plată reuşită;

8. Modalitatea de plată: Pentru achitarea abonamentului puteţi selecta metodele de plata indicate pe site-ul ESX - Abonamente Săli care v-au fost prezentate în procesul de aplicare. În cazul în care o plată nu este decontată cu succes, din cauza fondurilor insuficiente sau din alte motive, veți fi notificat de către procesatorul de plăţi Stripe.

9. Anularea: Poţi rezilia abonamentul lunar până la ultima zi de membru, accesând setările contului tău pe site-ul www.esx.ro. Poţi reactiva calitatea de membru în orice moment.

10.1 Preţ: Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment. Toate modificările de preţ în calitate de membru vor intra în vigoare de la următoarea dată de facturare printr-o notificare comunicată pe site-ul www.esx.ro, aplicaţia mobilă sau prin orice alte mijloace de comunicare, cum ar fi e-mail etc.

10.2. Valabilitatea și aplicabilitatea ofertelor: reducerile oferite în cadrul campaniilor de reduceri pot fi aplicate doar în termenul de valabilitate înscris în oferte. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de anulare a plății făcute. De asemenea, ne rezervăm dreptul de anulare a plăților cu reducerile aplicate în mod eronat prin modificarea linkurilor de acces, utilizarea sistemului de Browser Cache pentru modificarea pachetelor accesate, sau orice altă metodă de abuz a sistemului de reduceri.

10.3. Reducerile oferite în cadrul ofertei "Recomandă și câștigă 30 RON" dacă sunt utilizatori care au cumpărat din recomandarea ta au valablitate și vor fi aplicate în mod automat atât timp cât ai continuitate la abonament (acesta nu este întrerupt). În caz contrar, acestea vor fi anulate automat. De asemenea, reducerile oferite prin invitație în cadrul ofertei "Recomandă și câștigă 30 RON" sunt aplicabile doar membrilor ESX noi - care nu au mai avut abonament înregistrat cu datele de cont folosite la înscrierea în sistem (nume, prenume, telefon, e-mail, dispozitiv/IP). Acestea, cât și celelalte oferte oferite nu sunt cumulabile.

10.4. Înregistrarea de conturi de membru multiple pentru a beneficia de reduceri si oferte oferite clienților ESX noi, fie prin dispozitive diferite, fie prin IP-uri diferite, poate fi considerată abuzivă, iar accesul la contul de membru poate fi restricționat fără drept de returnare a contravalorii abonamentului achitat.

11. Servicii: Dacă ESX - Abonamente Săli nu este în conformitate cu contractul, adică nu efectuează servicii conform contractului (de exemplu, o ofertă nu are dată convenită sau oferta nu corespunde cu descrierea serviciului, instructorul nu posedă calificările menţionate etc.) aveţi dreptul de a raporta acest lucru către echipa ESX - Abonamente Săli pentru a remedia cât mai repede posibil această problema. Vă rugăm să ne transmiteți la adresa de e-mail [email protected], orice serviciu care nu este în conformitate cu contractul dintre “Dumneavoastră” şi “ESX - Abonamente Săli”.

12. Garanţii: Serviciile achiziţionate prin intermediul site-ului www.esx.ro sunt prestate de către terţe părţi şi nu de către ESX - Abonamente Săli. Sunteţi de acord ca participarea la astfel de cursuri/activităţi sportive să fie făcută pe propriul risc. ESX - Abonamente Săli nu va fi responsabil de niciun prejudiciu, pieredere, daună sau incident care rezultă din urma participării la una din activităţi/cursuri sportive.

13. Confidenţialitate: Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului web/aplicaţiei sunt utilizate numai în conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate şi cu prezențele Condiţii de utilizare şi fac obiectul Politicii de confidenţialitate publicate pe site-ul web.

14. Dezactivarea contului de utilizator: Utilizatorul poate înceta oricând utilizarea siteului web sau să dezactiveze sau să dezinstaleze oricând aplicatia mobila ESX - Abonamente sali de pe dispozitiv.

14.1. Utilizatorul își poate dezactiva contul oricând urmand pasii din sectiunea “Sterge contul“ din aplicatia mobila ESX - Abonamente sali. Din momentul în care utilizatorul a fost dezactivat, ne rezervăm dreptul de a şterge conţinutul sau istoricul transmis de utilizator.

14.2. In momentul dezactivarii contului, reinnoirile automate pentru serviciilor achizitionate vor fi oprite, iar orice reduceri obținute în cadrul ofertei "Recomandă și câștigă 30 RON", cât și oricare alte bonusuri, vor fi anulate.

14.3. Vom putea refuza solicitarea de ștergere a datelor, conform Aricolulul 17 din RGPD 2016/679, doar atunci când:
› suntem obligati sa pastram date pentru a ne conforma unor obligații legale;
› pentru constatarea, exercitarea sau apărarea drepturilor noastre în justiție;
› se impune in urma unui interes legitim;

15. Linkuri către alte siteuri web: Site-ul web oferă acces către alte site-uri web prin intermediul hyperlink-urilor. Noi nu gestionăm aceste site-uri şi nu putem controla conţinutul acestora. În consecinţă, nu purtăm în niciun mod răspunderea pentru conţinutul acestor site-uri web, nici pentru colectarea sau transmiterea datelor cu caracter personal, instalarea cookie-urilor sau orice alte procese similare acestora.

16. Examinarea litigiilor: În cazul în care apare un litigiu între ESX - Abonamente Săli şi Dumneavoastră, sunteţi de acord ca părţile să rezolve orice pretenţie pe cale amiabilă. Vă recomandăm să ne contactaţi mai întâi în mod direct pentru soluţionarea problemei.

17. Modificări: Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti termeni şi condiţii în orice moment. Modificarea Termenilor şi Condiţiilor va fi transmisă prin e-mail, iar dacă în timp de 2 săptămâni nu vom primi nicio obiecţie de la dvs o vom considera acceptată. În măsura în care schimbarea termenilor şi condiţiilor este necesară ca urmare a unei modificări a dispoziţiilor legale, clientul nu are dreptul de a se opune în această privinţă.

 

ESX Intel World SRL • J40/10130/2019 • RO38151434

Ai 2 intrări gratis timp de 7 zile

Ai 2 intrări gratis timp de 7 zile